Garage Willy vervaardigt onder de merknaam DSW zijn eigen gemotoriseerde "paragliding trikes", dat zijn kleine vliegmachines voor één- of duozitters, aangedreven met een motor en bestuurd met een parachute. Dergelijke parachutes met propeller noemt men gemeenzaam paramotors. Zij stijgen van de grond op als een doodgewoon vliegtuig. Dat is mogelijk van zodra de parachute, die hier functioneert zoals de vleugels bij een gewoon vliegtuig, bij het wegrijden worden opgeblazen. Momenteel is er in België en Nederland geen specifieke wetgeving op paramotor vliegen.

Garage Willy bouwt in drie versies zijn eigen paramotors, die naar de wensen van de klant kunnen worden uitgevoerd als éénzitter of tweezitter. In tegenstelling tot de concurrentie geeft Garage Willy GRATIS VLIEGLESSEN aan al zijn klanten, waardoor u makkelijk € 1,000 of meer bespaart. Alle WDS paramotors zijn uitgerust met een Rotax 503 motor die 58 PK ontwikkelt bij maximaal 7,800 toeren/min. Als parachute gebruiken de DSW paramotors de befaamde Subara, met een oppervlakte van 35 m² tot 45 m², ideaal voor het maken van reclame. Een vliegklare DSW paramotor weegt rond de 110 kg. De prijs schommelt tussen € 10,000 en €15,000, afhankelijk van de "specials" die de klant wenst. Zij kunnen worden geleverd uit voorraad.

Zowel in België als Nederland wordt er gesleuteld aan enig concrete wetgeving voor paramotors. Voorlopig kan iedere eigenaar van een paramotor opstijgen en landen waar hij wil, met uitzondering van militaire domeinen. Een officiële vliegvergunning voor paramotors is er nog steeds niet, maar sportfederaties reiken wel een voorlopig brevet uit. Wel is een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid verplicht. Die kost tussen €100 en € 500 per jaar, met een dekking tot € 625,000 plus € 125,000 per passagier. De dekking geldt zowel voor training, evenementen als sportwedstrijden. Ze gaat in van zodra piloot en/of passagier de gordel vastmaken tot op het ogenblik dat er wordt uitgestapt.